SAKARYA / SAPANCA - Nazmiye - Ömer Sözer Ortaokulu

Nazmiye - Ömer Sözer Ortaokulu

Göl Mh.Hafız Sefer Cd.No2 SAPANCA
Vizyon
İlimiz ilk ve ortaokulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının ve öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü,konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla a kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak!
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!
Bağlantı :ADSL (4 Mbit)
Öğretim Şekli :Normal